marți, 3 septembrie 2013

joaca de-a Dumnezeu

Prezent:

ne jucăm cu vorbele într-o veselie. ce a fost odată a fost. atunci, în trecut, oamenii respectau oamenii mediul totul. acum e batjocură crasă şi o dorinţă imensă ca oamenii din ţara asta să fie distruşi, să devină un popor bolnav fizic, psihic, mental, sufleteşte. spiritual nu va fi niciodată. avem imens de multe cazuri de cancer de toate felurile. se vor şi mai multe şi eventual împănate cu alte şi alte sindromuri. istoria e frumoasă diferenţa e că atunci oamenii respectau oamenii, respectau mediul. acum se doreşte numai profitul. oamenii pot să crape. să nu ne ascundem după deget şi să legăm istoria de măgăriile care se fac acum. atâta rog: să nu fim luaţi de proşti reduşi mintal. ştiu...sunt persoane superinteligente care-i tot blamează pe români. treaba lor până la urmă şi cuvintele se plătesc, nu numai faptele atunci când se constituie într-un mare bol de greşeli. sindromul de care au suferit băieţii mei vine din timpul primelor războaie mondiale, din experienţele făcute atunci pe oameni. generaţii întregi au avut de suferit nu numai la noi în ţară ci în toate ţările implicate activ sau nu în acele porcării de războaie. acum şi fără război vor acelaşi lucru: să distrugă generaţii întregi cu nesimţirea şi indiferenţa lor alergând numai şi numai după profit. uită însă că şi ei la rândul lor vor consuma cianura şi nu numai cianura, prin tot ceea ce vor consuma. oricât se vor ascunde , apele poartă dejecţiile lor peste tot în lume. natura nu iartă. o singură speranţă rămâne: Domnul le vede pe toate şi fiecare plăteşte după fapta lui, după gândul lui. să mă ierte cei cărora le va pica greu ceea ce spun. pe mine nu mă încântă nimic în situaţia în care am luptat cu ghearele şi cu dinţii să-mi menţin în viaţă băieţii vreme de 14 ani, studiind atent tot ceea ce ţinea de afecţiunea de care sufereau: SMA - până la urmă, prin forma de manifestare, tot o formă de cancer.
repet: istoria e frumoasă atunci când oamenii care au trăit şi au construit-o prin faptele lor erau frumoşi interior. istoria este istorie, prezentul este prezent aşa cum orice citat aparţine prezentului cu încărcătura lui de cunoaştere, cu energia, sensul cuvintelor valabile acelor timpuri. fiecare perioadă are oamenii săi,gradul său de cunoaştere, nevoile sale, toate adaptate momentului.
multe din bolile genetice sunt generate de oameni anume, prin experienţele lor cretine. joaca de-a Dumnezeu. nimic nu este viabil atunci când este făcut şi nu născut. proba e viaţa.


Istorie:

Aur de la Rosia Montana

Pentru cine nu ştie, sau nu vrea să ştie, exploatarea aurului in Roşia Montană s-a făcut, de pe vremea împărătesei Maria Terezia a Austriei pe baza unui tip de contract special care se numeşte CONTRACT DE CUXĂ! Acest tip de contract prevede o asociere de 62% pentru stat şi 38% pentru proprietarul minei. Statul se obliga sa execute lucrările de prospecţiuni geologice şi de deschidere a exploatării (foarte scumpe şi peste puterile unui proprietar de teren aurifer) iar proprietarul de obliga să exploateze aurul doar în zăcământ. NU ÎN FILON! De ce spun asta,pentru că la Roşia Montană şi la mina Arhanghelii erau zile când "cădeau" câte 3-3,5 kg de aur pur!!!
Altă condiţie era ca aurul să fie predat doar la monetaria statului de la Zlatna.
Producţia lunară a unei mine mici din Roşia era de circa 3- 6,5 kg de aur lunar! (erau mai multe exploatări în zona, particulare!).
TITLURILE DE CUXĂ erau semnate PERSONAL DE ŞEFUL STATULUI! DIN ACEASTĂ CAUZĂ PE ACESTEA VEŢI GASI DOAR SEMNĂTURILE ÎMPĂRAŢILOR AUSTIRIEI ŞI AUSTRO-UNGARIEI ( Maria Terezia, Iosif al II-lea, Franz-Iosif)
După Marea Unire,Ionel Brătianu, atunci când a ajuns prim-ministru a spus că el "Nu dă o mierţă de grâu (25 kg) pentru un gram de aur" Şi a închis exploatările de aur de la Roşia şi din toţi Munţii Apuseni (şi de la Baia de Arieş, Brad, Gura Barza, Câineni,etc). În această perioadă, toţi minerii au plecat În Ţara Haţegului unde au început exploatările de cărbune.
După Restauraţie, odata cu instalarea guvernului ţărănist condus de Iuliu Maniu, Titlurile de cuxă au fost reintroduse,ele fiind semnate, ca pe vremea imperiului austriac, de către şeful statului, personal. Din această cauza pe ultimele titluri de cuxă apare semnătura olografă a Regelui Carol al II-lea.
Titlurile de cuxă au încetat să mai funcţioneze după Naţionalizarea comunistă din 11 iunie 1948.
Pentru cine este interesat de informaţii mai complexe depre Roşia Montană, le recomand un articol semnat de Cornel Nistorescu, ÎNTUNERICUL GALBEN, care a apărut într-un Almanah Flacăra prin 1976 sau 1977... nu mai ţin minte exact... Articolul este extraordinar!
Vă mai recomand un roman excelent scris de către scriitorul Mircea Vaida-Voevod care se numeşte CORINDA , roman apărut la Editura Dacia în 1988, roman excelent documentat despre Lumea Apusenilor şi a familiei nobiliare Vaida-Voevod.
Trebuie să reiau puţin o informaţie:
Titlurile de cuxă stabileau un raport de împărţire a profitului între STAT si INTREPRINZĂTOR de 62% / 38%.
Din contractul actual statul ia 6%, situaţie care ne este prezentată ca şi o preformanţă a negocierilor purtate cu Gold Corporation! GANDITI!


-------------------------------------------------

de acord cu istoria, cu datele istorice, dacă ne răspundeţi 1.ce tehnologii se foloseau atunci şi ce tehnologii se folosesc acum. unde se duc dejecţiile şi până unde ajung. cum se infiltrează în ape, în tot ceea ce există în natură şi ce ajunge în organismul omului din toate acestea. ce efecte au asupra organismului uman. noi suntem oameni şi nu titluri, acte, hârtii. spuneţi-ne vă rugăm, 2.care este diferenţa clară între modul cum se exploata atunci şi cel de acum./acum se exploatează la suprafaţă. atunci se exploata din adâncuri/.
am ameţit cu actele normele şi alte cele. spuneţi-ne vă rog pe puncte ce am întrebat.
eu vreau informaţii complexe despre tehnologiile folosite acum, nu despre acte care nu-mi spun nimic pentru prezent. organismul uman este afectat de substanţele emanate acum şi nu de actele făcute care se pot arde, rupe frânge şi alte cele. cum este afectat organismul uman pe perioade lungi de timp de toate aceste mişculaţii cu substanţe chimice?
ceea ce mă îngrozeşte asta este: apariţia altor şi altor afecţiuni care duc la handicapuri grave ale oamenilor şi nu numai ale oamenilor.

cât ne vom mai chinui inutil să ne salvăm oamenii dragi? cât ne vom mai târî pentru a le prelungi chinuitoarea viaţă? la ce bun tratamentul unei afecţiuni dacă voi continuaţi să vă bateţi joc de sănătatea oamenilor pentru un pumn de aur nenorocit şi blestemat şi pentru satisfacerea nevoii ticăloase de a vă război între voi? cât? nenorociţi vieţi la nesfârşit şi veniţi cu tot felul de păcăleli pe băţ şi pe tăvi ruginite şi acoperite cu poleială? doi băieţi am avut care anul acesta ar fi avut 22 de ani şi respectiv 15 ani, doi viitori bărbaţi. au murit în urma jocului vostru imbecil. şi-s mulţi copii afectaţi. veţi zâmbi dulce în faţa camerelor de luat vederi întinzind cu scârbă mâna să le mângâiaţi creştetul promiţându-le ce anume? medicamente şi cărucioare pentru persoane cu handicap? de asta au nevoie tinerii? 

ştiaţi că sunt nenumărate sindromuri existente acum, care nu au acoperire ca tratament alopat? nu au fost studiate suficient din toate unghiurile medicinii alopate, geneticii,, spiritualităţii. în loc să încercaţi să faceţi ceva pentru aceste studii, vă ocupaţi de toate idioţeniile posibile. am ajuns să-mi doresc să dispar din lumea asta nenorocită, plină de indiferenţă pentru viaţă, ocupată numai de ban, ban, ban şi nimicuri. putem vorbi la nesfârşit de îngeraşi lucitori, fluturaşi floricele şi alte prostii, să ne declarăm noi înşine îngeraşi dar niciodată nu vom ajunge să fim aşa cum ne-a dorit Domnul. vrem împlinire, vrem bucurie, vrem lumină, vrem iertare, iubire...de unde oameni buni? de unde???


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu